Namık Kemal İlkokulu
TACI AHMET MAH. KUBELİ CAD. NAMIK KEMAL İ.Ö.O. BLOK NO: 16 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR

MİSYON

Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği doğrultusunda yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven, İnsana değer veren, Doğru ,dürüst ve çağdaş, Araştımacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen, Büyüklerini sayan, küçüklerini seven, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir . . .

Normal Öğretim

Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.